Gyógynövények hatásai

fooldal > Miért fogyasszunk gyógynövényeket?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Miért fogyasszunk gyógynövényeket?


2018/09/10

A gyógynövényeket már évszázadok óta használják az orvoslásban. Nem véletlen!  Az évszázados tapasztalat a bizonyíték arra, hogy mennyire hatásosak tudnak lenni az orvoslásban.

Fogyassz gyógynövényeket!

A gyógyszerek rengeteg káros anyaggal rendelkeznek, amelyek hosszabb idő után különböző újabb betegségeket eredményeznek, amikre szintén gyógyszereket kell szedni és így megy tovább az ördögi kör. Természetesen a súlyosabb és komolyab betegségeket esetén nem szabad elhanyagolni a gyógyszerek jelentőségét sem. Azonban a kisebb betegségeknél mint például a megfázás vagy fejfájás, gyomorbántalmak esetén nem javasolt a különböző gyógyszerek alkalmazása

 A gyógynövénykekkel tökéletesen tudunk számos tünettől megszabadulni, mindezt úgy, hogy nem viszünk a szervezetünkbe káros kémiai anyagokat. Pusztán a természet segítségét hívjuk orvoslásul. 

 

Torokfájás,fejfájás, horzsolások, gyomorpanaszok, meghülés és még sok más esetén alkalmazhatóak különböző gyógynövények. A mi dolgunk csupán annyi, hogy megtanuljuk melyik növény mire alkalmazható, milyen mennyiségben és hogyan kell azt elkészíteni. A többit pedig a természetre kell bízni. 
36Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Az 5 legjobb marketing stratégia, amit még biztosan nem próbáltál ki
Ha számodra nem ismeretlen egy vállalkozás marketing stratégiája, akkor tudod, hogy a bevétel növeléséhez elengedhetetlen az új ügyfelek bevonása. De, ha az utóbbi időben az eredményeid lelassultak, és nem fejlődsz olyan gyorsan, mint szeretnéd, akkor ideje kipróbálnod néhány új stratégiát. Íme az öt legjobb marketing stratégia, amelyet még biztosan nem próbáltál ki.
4 ok, amiért számodra is érdemes lehet tudományos konferenciát vagy workshopot szervezni
A tudományos konferenciák népszerűsége idejét múlt? Nem hisszük, szerintünk nagyon is megéri ilyen jellegű eseményt szervezni! Hogy miért? Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az okokat!
Minden a zöldségtermesztésről

A zöldségtermesztés velünk sokkal egyszerűbb lehet, ismerd meg tippjeinket, amikkel kártevőmentes veteményesed lehet, és annyi termésed fog teremni, hogy többet biztos nem kell boltban vásárolnod  azöldséget! Minden amit tudnod kell a hatékony zöldségtermesztésről!

Építsd meg álmaid kertjét!

Te is olyan kertre vágysz, amelynek csodájára jár mindenki? Kertépítés egyszerű eszközökkel, praktikákkal, hogy végre álmaid kertjét tudhasd magadénak! Építsd ki kertedet a segítségünkkel, az oldalon számos kertépítési tippet és praktikát olvashatsz!

Így lehet egész évben szép a kerted!

Egy kertet egész évben ápolni kell, hogy az mindig tündököljön. A kertfenntartás minden apró rejtelméről olvashatsz nálunk, tanuld meg kiírtani a gyomokat a fűközül vagy  aveteményesből, és ismerd meg a helyes növényépolási munkafolyamatokat is! Kertfenntartás egész évben!

Ha már elgondolkodtál az állattartáson

Érdekes cikkek és tartalmak az állattartás és állattenyésztés területén, amit minden jelenlegi és leendő gazinak ás gazdának érdemes olvasnia. Egy állat tartása nagy felelősséggel jár, de nem kell, hogy megnehezítse a mindennapjaidat! Segítünk hogyan lehet gyerekjáték az állattartás!