Gyomnövények

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Gyomnövények

Gyomnövények

A gyomnövények olyan növények vagy növényi részek, melyeknek előfordulása az adott területen nem kívánatos. Ezeket, illetve a felismerésüket mutatjuk most be!

 

 

 

 

 

 

 

 

2018/08/07 -

Egészséges gyomnövények

A gyomnövények gyors terjedésüknek köszönhetően kiszorítják a kartből a virágokat és a terméseket, így nem kívánatos vendégek. Kiírtásuk nem könnyű feladat, azonban ha sikerült ne szabaduljunk meg a növényektől, ugyanis némelyik egészséges hatású. 
Parlagfű

2018/05/28 -

A parlagfű

Az ürömlevelű parlagfű, vagy ahogyan csak röviden mondják parlagfű, az egyik legismertebb gyomnövény. A növény rendkívül sok kárt tud okozni a mezőgazdaságban a szántóföldeken, illetve az allergiásokra van nagyon kedvezőtlen egészségügyi hatásokkal. 
« 1 »

38

Kommentek

Még nincsnenk hozzászólások.

Kérjük jelentkezzen be, ha hozzá szeretne szólni


Legfrissebb cikkek


Az 5 legjobb marketing stratégia, amit még biztosan nem próbáltál ki
Ha számodra nem ismeretlen egy vállalkozás marketing stratégiája, akkor tudod, hogy a bevétel növeléséhez elengedhetetlen az új ügyfelek bevonása. De, ha az utóbbi időben az eredményeid lelassultak, és nem fejlődsz olyan gyorsan, mint szeretnéd, akkor ideje kipróbálnod néhány új stratégiát. Íme az öt legjobb marketing stratégia, amelyet még biztosan nem próbáltál ki.
4 ok, amiért számodra is érdemes lehet tudományos konferenciát vagy workshopot szervezni
A tudományos konferenciák népszerűsége idejét múlt? Nem hisszük, szerintünk nagyon is megéri ilyen jellegű eseményt szervezni! Hogy miért? Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk az okokat!
Minden a zöldségtermesztésről

A zöldségtermesztés velünk sokkal egyszerűbb lehet, ismerd meg tippjeinket, amikkel kártevőmentes veteményesed lehet, és annyi termésed fog teremni, hogy többet biztos nem kell boltban vásárolnod  azöldséget! Minden amit tudnod kell a hatékony zöldségtermesztésről!

Építsd meg álmaid kertjét!

Te is olyan kertre vágysz, amelynek csodájára jár mindenki? Kertépítés egyszerű eszközökkel, praktikákkal, hogy végre álmaid kertjét tudhasd magadénak! Építsd ki kertedet a segítségünkkel, az oldalon számos kertépítési tippet és praktikát olvashatsz!

Így lehet egész évben szép a kerted!

Egy kertet egész évben ápolni kell, hogy az mindig tündököljön. A kertfenntartás minden apró rejtelméről olvashatsz nálunk, tanuld meg kiírtani a gyomokat a fűközül vagy  aveteményesből, és ismerd meg a helyes növényépolási munkafolyamatokat is! Kertfenntartás egész évben!

Ha már elgondolkodtál az állattartáson

Érdekes cikkek és tartalmak az állattartás és állattenyésztés területén, amit minden jelenlegi és leendő gazinak ás gazdának érdemes olvasnia. Egy állat tartása nagy felelősséggel jár, de nem kell, hogy megnehezítse a mindennapjaidat! Segítünk hogyan lehet gyerekjáték az állattartás!